Съкровищата на Егейска Турция - полет от С... | ПЪТУВАЙ С МЕН |
Неустоимо предложение....8 – дневна обиколна екскурзия съчетана с античност и средновековие...бит и култура...вълнуващи екскурзии и свободно време за плаж

Съкровищата на Егейска Турция - полет от София


Едно приказно пътешествие, което всеки турист заслужава

Съкровищата на Егейска Турция - полет от София

За екскурзията:


Съкровищата на Егейска Турция – Есен 2020

 

8 – дневна обиколна екскурзия съчетана с античност и средновековие...бит и култура...вълнуващи екскурзии и свободно време за плаж

 

Измир – Дидим - Чешме – Йоздере - Кушадасъ

Директни чартърни полети София-Измир-София

 

8 дни / 7 нощувки

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в делукс стая, на база закуска и вечеря, с включени летищни такси, по ранни записвания до 16.06.2020 г.

HB

Човек в двойна стая

Единична стая

Трети възрастен

16.09 – 23.09

679

968

690

23.09 – 30.09

679

968

690

30.09 – 07.10

679

968

690

07.10 – 14.10

679

968

690

 


Няма свободни стаи за записване за тази програма

Пакетните цени включват:

 

 

 • Чартърен полет София – Измир – София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. Ръчен

 • 1 нощувка в Измир в хотел 3* със закуска и вечеря

 • 2 нощувки в Чешме в хотел 3* със закуска и вечеря

 • 1 нощувка в Йоздере в хотел 3* със закуска и вечеря

 • 1 нощувка в Дидим в хотел 3* със закуска и вечеря

 • 2 нощувки в Кушадасъ в хотел 3* със закуска и вечеря

 • Tрансфери: летище - хотел - летище

 • Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси

 • Мед. застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)

 • Обиколка на Измир и Чешме

 • Посещение на античния град Еритрай, автентичен пазар в Алачатъ, крепостта Сеферихисар и фабрика за зехтин.

 • Екскурзоводско обслужване в Измир, Чешме, Йоздере, Дидим и Кушадасъ от местен лицензиран екскурзовод на български език, който пътува с групата

 • Изпращане на летището от представител на TO

 • Кетъринг - лека закуска и напитки


Пакетните цени НЕ включват:

 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)

 • Такса гориво (виж забележката по- долу)

 • Мед. застраховка с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв

 • Мед. застраховка с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв

 • Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически и обекти и входни такси

   

Условия за записване и плащане при стандартни цени:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.

 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;

 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

 

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия – София.

 

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.


Галерия


Ключови думи


Мнения и коментари

Зареждане