Почивка в SENZA GRAND SANTANA HOTEL 5*, А... | ПЪТУВАЙ С МЕН |

Запиши се
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ! Хит цена с чартърен полет и 7 нощувки в хотел на Ultra All Inclusive на първа линия от плажа на Махмутлар
Почивка в SENZA GRAND SANTANA HOTEL 5*, Алания, Турция - от София

Почивка в SENZA GRAND SANTANA HOTEL 5*, Алания, Турция - от София


Първа линия с Ultra All Inclusive и бар на плажа

За екскурзията:


ПОЧИВКА В АНТАЛИЯ ЛЯТО 2021 от СОФИЯ

Анталия - раят на земята, бисерният град на Средиземноморието и Турската Ривиера. Със своята история и естествена красота, този район ежегодно приема повече от 11 милиона чуждестранни гости от цял свят. Това е една от най-големите световни туристически дестинации, която Ви предлага незабравимо изживяване.

Богат избор от хотели в курортите АнталияАланияБелекСиде и Кемер!Полети всяка Сряда, Петък и Неделя.С така наличните полети, възможните варианти за настаняване са:  4, 5, 7, 9, 10, 11, 12 и 14 нощувки

 

SENZA HOTEL GRAND SANTANA 5*

https://grandsantana.senzahotels.com/

 

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек с включени летищни такси.

Период

Нощувки

Пансион

Вид стая

Човек в двойна стая/лв.

МАЙ

 

 

 

 

30.04

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

640

07.05

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

690

14.05

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

690

21.05

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

760

28.05

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

760

ЮНИ

 

 

 

 

4.06

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

830

11.06

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

880

18.06

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

940

25.06

7

Ultra All Inclusive

STANDARD

950

 

 ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

 • Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2020);

 • Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

 • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

 • Трансфери летище - хотел - летище;

 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

 

 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

 • Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;

 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

 

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:

15:00 София (SOF) - 16:45 Анталия (AYT)

13:30 Анталия (AYT) - 15:15 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:

11:40 София (SOF) - 13:30 Анталия (AYT)

09:00 Анталия (AYT) - 10:50 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:

09:20 София (SOF) - 11:00 Анталия (AYT)

06:30 Анталия (AYT) - 08:20 София (SOF)

 

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

авиокомпания: CORENDON AIRLINES

тип самолет: Boeing 737-800

адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya

Лиценз : TR-015

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

авиокомпания: ONUR AIR BG

тип самолет: A319 / A320 / A330

адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149

Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз: ISO9001 Certificate, EN9100:2003 Certificate

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)

тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress

адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK

Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563

 

 

Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ

/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

 

Плащания:

1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек

2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване

3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване

- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

 

Анулационни срокове:

1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.

2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:

2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;

2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;

2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;

3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

 

 

 

За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

 

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.

 

 

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

 

 

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

 

 

ЗАБЕЛЕЖКИ:

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.

 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

 • *Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.

 • При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

 • В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

 • Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

 

ЗА ХОТЕЛА

 

SENZA HOTEL GRAND SANTANA 5*

https://grandsantana.senzahotels.com/

Разположение:
Хотелът е разположен 145 км от летището в Анталия, на 7 км от центъра на град Алания, в курортното градче Махмутлар, на първа линия през подлез до плажа.

 

Типове стаи:

 • Two Bedroom Family

 • Standard

 • One Bedroom Family

 • Promo Room

   

Пансион

 • UAI

 • AI

 

Стая:

 • сешоар: има

 • сейф: в стаята, платено

 • Интернет: Wi-Fi, платено

 • почистване на стаите: ежедневно

 • мини-бар безплатно

 • вана или душ

 • телевизор: има

 • смяна на спално бельо: 2 пъти седмично

 • балкон

 • под: ламинат

 • телефон

 • климатик: индивидуален

 • територия

 • водни пързалки: 3

 • закрити басейни: 1

 • ресторанти: 1

 • Ресторанти a la carte: 1

 • фризьорски салон

 • барове: 5

 • Магазини

 • Wi-Fi платено

 • хавлии при басейна: платено

 • при басейна чадъри, шезлонги, матраци: безплатно

 • Спа-център

 • гладене на дрехи платено

 • басейни: 2

 • конферентни зали: 1

 •  

Плаж:

 • бар на плажа: безплатно

 • собствен

 • хавлии на плажа: платено

 • на плажа чадъри, шезлонти, матраци: безплатно

   

Развлечения и спорт:

 • плажен волебол безплатно

 • игрални автомати платено

 • парна баня платено

 • турска баня (хамам)

 • билярд платено

 • дискотека

 • масаж платено

 • тенис на маса безплатно

 • анимация безплатно

 • сауна платено

 • водни видове спорт платено

 

За децата:

 • детски клуб

 • детски басейн: има

 • детска площадка
  водни пързалки: 2

 


Ключови думи


Мнения и коментари

Зареждане


Още оферти, които може би ще харесате