Почивка в Kleopatra Ramira Hotel 4*,Алания... | ПЪТУВАЙ С МЕН |
Заслужена почивка в централно разположен хотел, отлично обслужване,качествена храна и идеално съотношение цена - качество
Почивка в Kleopatra Ramira Hotel 4*,Алания,Турция - от Варна

Почивка в Kleopatra Ramira Hotel 4*,Алания,Турция - от Варна


Хотел със свой частен плаж, отлично обслужване,качествена храна и страхотно съотношение цена - качество

За екскурзията:


АНТАЛИЯ – ЕСЕН 2020

 

Директни чартърни полети Варна – Анталия

 

Kleopatra Ramira Hotel 4*

 

Централно разположен хотел със свой частен плаж, отлично обслужване,качествена храна и страхотно съотношение цена - качество

 

 

 

8 дни/ 7 нощувки

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, с включени летищни такси,на база All Inclusive. За ранни записвания до 20.06.2020 г. или до изчерпване на промоционалните помещения.

 

 

 

ECONOMIC ROOM (макс. 2 чов., френски балкон, 15-17 м2);

7 ALL

Настаняване на човек в двойна стая

Единична стая

ЕСЕН

 

 

06.09 - 13.09

746

928

13.09 - 20.09

699

860

20.09 - 27.09

679

836

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STANDARD ROOM (макс. 3 чов., 15-20 м2);

 

7 ALL

Човек в двойна стая

Трети възрастен

Eдинична стая

Двама възрастни с дете 2,99 – 13

ЕСЕН

 

 

 

 

06.09 - 13.09

765

654

956

379

13.09 – 20.09

716

625

887

379

20.09 – 27.09

698

610

864

376

 

*Възможно е настаняване в Large Room;Family Room

*При различен тип настаняване от горепосочените,моля, обърнете се към нас.

 

 

 

 

 

 

 


Няма свободни стаи за записване за тази програма

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 

Самолетен билет Варна – Анталия – Варна с чартърен полет (Не вкл. кетъринг по време на полета и няма възможност за покупка на борда. Може да се закупят напитки и храна от магазините на терминала след проверките за сигурност, преди полета.);
•Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 09.09.2019);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг и размери;
•Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в хотел Kleopatra Ramira 4* на база All Inclusivе

Чадъри и шезлонги на басейна и плажа на хотела
•Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).
ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 


екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса **;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

 

Полетно разписание в местни времена:

Варна  – Анталия    08:00 - 09:35
Анталия – Варна    10:30 - 12:10

*възможна е промяна на полетното разписание!
*не вкл. кетъринг по време на полета и няма възможност за покупка на борда. Може да се закупят напитки и храна от магазините на терминала след проверките за сигурност, преди полета.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.


2.Необходими данни за всички пътуващи:

  1. Три имена на латиница по международен паспорт.
   2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
   2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
   2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.


   Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите в сайта ни.

   3. Анулационни срокове:


   3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
   3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
   3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
   3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.


   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
   авиокомпания Bulgarian Air Charter
   седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
   номер на лиценз: BG 2407 – 08
   тип самолет: MD-82

   **УТОЧНЕНИЕ:Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
   Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

   Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

   Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.


   *Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
   *Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 21 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
   *Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.
   *Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.


Галерия


Ключови думи


Мнения и коментари

Зареждане


Още оферти, които може би ще харесате