Почивка в KARAASLAN INN HOTEL 4*, Кушадасъ... | ПЪТУВАЙ С МЕН |
Почивка в KARAASLAN INN HOTEL 4*, Кушадасъ, полет от Варна

Почивка в KARAASLAN INN HOTEL 4*, Кушадасъ, полет от Варна


Централно разположен,реновиран през 2016 година..на 20 метра от плажа...

За екскурзията:


ПОЧИВКИ В ТУРЦИЯ

 

Директни полети от Варна

 

КУШАДАСЪ 2020

 

KARAASLAN INN HOTEL 4*

 

Централно разположен,реновиран през 2016 година..на 20 метра от плажа..

 

 

 

 

8 дни / 7 нощувки

 

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна двойна стая, на база закуски и вечери, с включени летищни такси до изчерпване на промоционалните места

 

HB

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

2 – ма възрастни с едно дете / 2-6,99г./

2 – ма възрастни с едно дете /7-12,99/

От Варна

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

2 – ма възрастни с едно дете / 2-6,99г.

2 – ма възрастни с едно дете /7-12,99/

09.09-16.09

863

1099

721

2093

607

16.09-23.09

841

1054

714

2071

606

23.09-30.09

686

845

592

1719

510

30.09–07.10

733

892

638

1860

556

07.10-14.10

686

845

592

1719

510

14.10-21.10

686

845

592

1719

510

 

Цената включва:

 

 • Чартърен полет Варна – Бодрум – Варна

 • 7 нощувки в хотел Kaaraslan Inn 4* на база закуски и вечери

 • Летищни такси

 • Такса сигурност

 • Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.

 • Tрансфери: летище – хотел/хотел – летище: с продължителност в посока - от 1 ч. до 1.30 ч в зависимост от местоположението на хотела .

 • Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.).

 • Изпращане от представител на TA на летище София

 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

  Цената НЕ включва:

   

  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)

  • Такса гориво (виж забележката по- долу)

  • Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв

  • Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв

  • Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически и обекти и входни такси /обявяват се цените на екскурзии при пристигане в Кушадасъ, на място/

   

  ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ ОТ ВАРНА
  Заминаване    BUC 383     Варна 10:00 - Милас 11:25 
  Връщане         BUC 384     Милас 12:15 - Варна 13:45 
  Тип самолет:   Airbus A320
  Адрес на авиокомпанията:   гр. София,  ж.к Горубляне, ул. Павел Красов 35
  Авиокомпания:   Bulgarian Air Charter

  Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
  Трансферът е с продължителност около  2 часа и 30 минути в зависимост от местоположението на хотела .

  Информация за туристическия пакет

  Условия за записване и плащане при стандартни цени:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.

  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

  • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

  Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

  Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

  Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

  Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;

  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

  Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

  Визов режим: няма изисквания за визи.

  Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Измир – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Измир, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Измир – София.

  Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  Права на потребителите:

  Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.

  При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.

  Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.

  При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.

  Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

   


Няма свободни стаи за записване за тази програма


Ключови думи


Мнения и коментари

Зареждане


Още оферти, които може би ще харесате