Прекарайте една незабравима Нова година на Балканския полуостров | ПЪТУВАЙ С МЕН |
Прекарайте една незабравима Нова година на Балканския полуостров

Прекарайте една незабравима Нова година на Балканския полуостров


Днес сме решили да ви запознаем с някои от най-страхотните и търсени дестинации за посрещане на Нова година 2020 в чужбина.

Неусетно годината измина, а вие все още задавате въпроси от рода на “Къде ще ходим на Нова година?“ или пък „Дайте ми препоръки за посрещане на Нова година в чужбина!“.

Не се безпокойте, ние ще ви насочим към най-желаните дестинации, подходящи за Новогодишна ваканция извън България.

Къде обичат българите да посрещат Нова година ?

Някои от нас предпочитат да си останат вкъщи, други резервират някоя къща в България, а  доста голяма част пък обичат да пътуват и използват кратките отпуски, за да се насладят на една вълшебна екскурзия  и да прекарат магичната Коледа и незабравимата Нова година извън пределите на България.

Това са нашите предложения, къде да прекарате Новогодишните празници в чужбина:

  1. Нова година в Македония

Македония е чудесна и много предпочитана дестинация от българите за посрещане на Новата година.Македония е чудесна и много предпочитана дестинация от българите за посрещане на Новата година.

Всяка година хиляди българи се отправят към северната и част, където ги посрещат с отлично обслужване,богата трапеза и  то на доста изгодна цена.

Най-желаните градове за посрещане на Нова година в Македония са Охрид и Скопие.


  1. Нова година в Сърбия

Нова година в СърбияДруга наша съседка посреща българите, които са решили да се впуснат в кратко пътешествие за Новогодишните празници.

Сърбия ще Ви посрещне с лъчезарната си усмивка, отрупана маса, много музика и незабравими моменти.

Сред най-търсените оферти за Нова година в Сърбия са тези за Белград, Суботица, Вършац, Парачин и Копаоник.

Която и дестинация да изберете знайте, че веселбата и незабравимите емоции са гарантирани, а новогодишните оферти са на достъпни цени.
  1. Нова година в Гърция

Нова година в ГърцияАко обичате да сте на топличко, то навярно южната ни съседка ще бъде отличен избор за вашата Новогодишна почивка.

Гърция също така ще ви предложи добро обслужване, веселие, изобилие от вкусни бюда и изгодни цени.

Най-предпочитаните курорти за Новогодишната вечер са Солун, Атина, Кавала, Паралия Катерини, както и идея по-екзотичните Корфу и Лефкада.  1. Нова година в Турция

g/Нова година в ТурцияАко пък предпочитате да сте на още по-топличко, то Турция е идеална за вашата Новогодишна ваканция.

Офертите за Нова година в Турция са както със самолет, така и с автобус, а повечето от хотелите по програмите са на база All Inclusive.

Най-търсените Новогодишни дестинации в Турция са Истанбул, Анталия, Мармарис, Кушадасъ, Бодрум, Дидим, Одрин, Чанаккале.  1. Нова година в Хърватска

нова година в хърватскаВ класацията на най-често посещаваните и предпочитани за Новогодишните празници попада и Хърватска и по-специално градовете Загреб, Дубровник и Вараждин.

Там ще ви посрещнат с много веселие, музика, танци и пищни трапези.

Отдайте се на забавление на Ледената пързалка, разгледайте изобилието от коледните щандове също или пък посетете зимния музикален фестивал.  1. Нова година в Румъния

нова година в румънияОрганизацията около Новогодишните празници в Румъния и по-специално в Букурещ е на много високо ниво. Това си личи по невероятната украса, множеството събития и феноменалната заря на връх Нова година.

Изпратете старата година и посрещнете Новата година в Румъния, именно защото тя е доста близка дестинация до България и бихте могли бързо да стигнете до нея.

Друга причина, заради която да посетите Румъния по Коледа и Нова година е, че може да съчетаете посрещането на празниците с една хубава разходка сред забележителностите и, а те никак не са малко. Обиколката ви може да започне от огромния Букурещ и да завърши с емблематичните замъци Бран, Пелеш, Рашнов, Стурдза, Банфи, Кантакузино.
Прекарайте една незабравима Нова година организирана от "Пътувай с мен" и се насладите на вълшебната празнична атмосфера,носеща ви само положителни емоции.

 

07.11.2019 г. - seoyordanov

Зареждане


Свързани програми


Топ оферти