Кои са най-красивите места в Европа през есента | ПЪТУВАЙ С МЕН |
Кои са най-красивите места в Европа през есента

Кои са най-красивите места в Европа през есента


Навън вече по-всичко личи, че идва есента – пожълтелите листа ни подсказват, че вече е време да си облечем връхната дреха и да се радваме на последните жарки есенни лъчи. Това не бива да ви натъжава, все пак всеки сезон има своя чар, а именно есента ни показва красивите и пъстри цветове на природата.

С това не спират и нашите пътешествия, а точно обратното – запозналите се с няколко много красиви дестинации в Европа, които са невероятни, именно през есента.

 Живописната Адриатика
Живописната Адриатика

Крайбрежието на Адриатическо море е едно от най-подходящото за посещение, а именно през есента температурите са по-ниски, идеални за плаж или пък за приятни разходки.

Перфектната комбинация от мек климат, вкусна храна, колоритни изгледи, архитектурни забележителности и много други хубави изненади!

Амалфийската ривиера -  Земният рай
Амалфийската ривиера - Земният рай

Тази дестинация е невероятна през всички сезони. Все пак се намира в Южна Италия, а Италия винаги е красива и особено през есента, когато всичко е покрито с пъстри цветове.

Неописуеми гледки и спиращи дъха панорами, топлина и безгрижни вечери – разкошно!

Слънчевата Барселона
Слънчевата Барселона

Барселона е прочута с благоприятния си климат през всички сезони, а есента е идеална за разходки.

Красиви плажни ивици, изобилие от туристически дестинации за посещение и безброй заведения правят Каталунската столица предпочитаното място за туристите!

Очарователната Виена
Очарователната Виена

Без значение кои е сезона, Австрийската столица е просто несравнима. Потопете се в красотата на топлите есенни цветове и … мечтайте!

Обезателно се качете и на Виенското колело, за да видите невероятната панорама, а в средата на ноември се пренесете в магията на Коледните базари и очарованието на традиционната австрийска атмосфера.

Приказният Лисабон
Приказният Лисабон

Лисабон е градът, който се слави с многовековната си история, неповторимо очарование и приказни дворци, които моментално ще Ви пренесат в Средновековието.

Същевременно с това, Португалската столица е сред най-популярните европейски дестинации, отличаващ се с отличната си инфраструктура и многообразието от забавления – невероятна хармоничност между две различни времена.

Романтичният Париж
Романтичният Париж

Париж – жадуваният блян! А когато сте там през есента все едно все пренасяте в приказен свят. Париж не може да се опише с думи, той просто трябва да се види и да се изживее.

Поради тази причина, не пропускайте шанса си да го видите облечен в златно-есенната си премяна. През есента времето в Париж е идеално за разходки, а несъмнено септември е най-обичания месец от екскурзиантите.

Знатна Прага
Знатна Прага

Вълшебни есенни пейзажи, красиви улички обсипани с златни листа и блясък!

Направете почивката си там и се отдайте на едно романтично пътешествие или пък на забавни семейни мигове?

Красивата Тоскана
Красивата Тоскана

Тоскана е предпочитаната дестинацията за всички сезони, макар че есента е една идея по-необикновена. Невероятни пейзажи ще се разкрият пред очите Ви, а изгревите и залезите, именно там, са едни от най-приказните.

Септември и октомври са отредени за гроздобер, както и за фестивала на виното (които не е един и ще ви даде много поводи за веселби), където бихте могли да дегустирате от пивките им вина и да бъдете част от ритуалите на местните. Изживейте вълшебството на италианското Средиземноморие!

Забележителният Рим
Забележителният Рим

Рим е дестинацията, която е идеална за посещение именно през есента, ако се питате защо, то определено е по-добре да разглеждаме забележителностите, когато температурите са по-ниски.

Тук е и мястото на което безспорно ще можете да си починете повече от добре, независимо дали сте сам, само с половинката или пък с цялото семейство.


23.09.2019 г. - seoyordanov

Зареждане


Топ оферти